search icon
basket icon
0
search icon

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Общи условия за пазаруване в онлайн магазина

С настоящите условия се определят условията и начинът на пазаруване в сaйта www.crystalprо.bg , наричан  по-долу за краткост "Сайтът".

Страни по тези условия са Кристал Про ЕООД ,град Варна, улица "Кирил Шиваров"9 ЕИК 201292171,наричан по-долу за краткост "Доставчик"от една страна и от друга клиентът, наричан по-долу за краткост "Потребител".Доставчикът предоставя на Потребителя възможност при съобразяване и спазване на настоящите Общи условия да закупува предлаганите стоки в саита.

 

Crystalpro.bg е електронен магазин,чрез който потребителят има възможност да сключва договор за покупко-продажба и доставка на предлаганите стоки в сайта,съгласно посочената от доставчика информация /продажна цена,с включен ДДС;цена за доставка,невключена в цената на стоките, информация за начините на плащане, доставка и изпълнение /.

 

Условия и начин на пазаруване

За да може да извършва заявки  за закупуване на предлаганите в сайта стоки , потребителят може или да се регистрира или да извърши покупка без регистрация.Може да избере една или повече от предлаганите стоки в сайта и да ги добави в неговата кошница към списъка със стоки за покупка.Потребителят се съгласява с настоящите Общи условия и гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация са верни, пълни и точни и при промяна на последните ще ги актуализира своевременно.Избира начин на плащане на цената и потвърждава поръчката.

След получаване на заявката, доставчикът се свързва  с потребителя посредством еmail /телефонно обаждане / за потвърждение на поръчката и доставя стоката на посочения от потребителя адрес.

Поръчки в онлайн магазина се приемата всеки ден от седмицата, но работното време на на онлайн магазина за връзка с клиенти е от понеделник до събота - от 9.30ч до 19ч.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчаната от потребителя стока се извършва до 3 работни дни на посочения от него адрес с куриерска фирма Европът.По email потребителят получава потвърждение на своята поръчка и ще бъде информиран за деня на получаване на направените покупки. Заплащането на поръчаните стоки се извършва в брой / наложен платеж/ - при получаване на пратката съответната сума са заплаща на куриера.

 

Замяна и връщане

Потребителят има право в 7-дневен срок да замени поръчаната от него стока при следните условия:

-стоката не е носена , не е повредена

-опаковката е запазена

-разходите при замяна са за сметка на потребителя и в двете посоки

 

Потребителят има право в 7-дневен срок да върне поръчаната от него стока при следните условия:

-при наличието на дефект на стоката 

-при несъответствие с обявеното в сайта

-без посочване на причина,само ако стоката не е носена и не е повредена

-опаковката е запазена

-разходите при връщане са за сметка на потребителя